• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Michaela323
Dobrý deň,vo Vašom prípade, žiaľ, momentálne poskytnúť pôžičku nevieme. Finzo.sk

Dobrý deň,

informáciu o skóre nájdete na stránke https://finzo.sk/sk/pozicky/ziskatuver/

Finzo.sk
PatrikK
Adam1989
Dobrý deň pôžičku som mal schválenú ale.peniaze mi ešte neprišli ako.mám niečo splácať čo vlastné ani.nemám???schválená bola uz v piatok

Dobrý deň,

prevod trvá 1 až 2 pracovné dni.

Finzo.sk

PatrikK
Dobrý deň!
Už som si myslela, že mi neposkytnete pôžičku, tak som stornovala zmluvu v domnienke, že z tej pôžičky nič nebude. Vy ste ale medzitým mi poslali peniaze na môj bankový účet, za čo Vám patrí moja obrovská vďaka!!! Teraz neviem, či mám vrátiť alebo splácať pôžičku. Prosím o urgentnú odpoveď. Ďakujem.
Norika61
Norika61
Norika61

Dobrý deň,

Vaša zmluva (pôžička) je aktívna. Je na Vás, či budete splácať podľa splátkového kalendára alebo požiadate o predčasné ukončenie a pôžičku vyplatíte celú naraz.

Finzo.sk
PatrikK
Dobry den ja som dnes.ziadala o 250 eur a nedosli mi peniaze a ani neviem ci to mam schvalene ci nie
Nikoleta1992
Dobrý den
Dostal som SMS ponuku na požičku ale na mojom učte žiadna ponuka nieje načo to potom posielate

Juraj
Ivetka10
Nikoleta1992
Nikoleta1992

Dobrý deň,

pôžičku máte schválenú. Medzibankový prevod trvá 1 až 2 pracovné dni.

Finzo.sk
PatrikK
Ivetka10
Dobrý denDostal som SMS ponuku na požičku ale na mojom učte žiadna ponuka nieje načo to potom posielateJuraj

Dobrý deň,

vo Vašom prípade, žiaľ, pôžičku poskytnúť nevieme.

Finzo.sk
PatrikK
Zdravim chcem sa spytat ako je natom moja pozicka? Nedoslo mi odvas ziadne vyjadrenie talze neviem nacom som, dakujem za vasu odpoved
Lukas18
Lukas18
Zdravim chcem sa spytat ako je natom moja pozicka? Nedoslo mi odvas ziadne vyjadrenie talze neviem nacom som, dakujem za vasu odpoved

Dobrý deň,

prihláste sa na finzo.sk pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse