Oleks see olnud siis ainukene vara, neil ju näha taustauuringu käigus, et mis kinnisvara veel omatakse
Antrax
Tegin end siia portaali kasutajaks.Oli limiidiks 1200eurot.Mõtlesin,et suurendan skoori ja saadan 6kuu väljavõtte.Skoor langes 600 peale ja laenu üldse ei saa.Olgu öeldud,et mul pole kunagi olnud maksehäireid.Sissetulek on ka piisav.
pettusin täiesti selles portaalis.
Sest hetkel tunnen,et mind pandi ühte patta võlglastega.
naine33
pettusin täiesti selles portaalis.
Sest hetkel tunnen,et mind pandi ühte patta võlglastega.
vajaksin laenu aga skoor liiga vaike.kas annab midagi teha.?
eve1984
arne
Ei saa aru, mille üle Te pahandate? Teil on ju täiesti hea skoor. Mis puutuvad siia sõnavõtud?
Omaraha.ee
Kuidas seondub Teie probleemiga minu vastus ati01-le märtsist 2012?
Teie väljavõte vaadati üle, skoor on kahjuks alla 600.
Omaraha.ee
arne
Teie väljavõte vaadati üle, skoor on kahjuks alla 600.
Omaraha.ee
Tere. Enne laenamist oli mul skoor üle 700. Mul on laenu maksed korrektselt laekunud ja probleeme pole olnud. Miks on minu skoor langenud 500le???
JANEKL
Teie konto väljavõtte tähtaeg aegus (kehtib 2 kuud). Peate saatma uue väljavõtte.
Omaraha.ee
arne
Omaraha.ee
Tere
minu skoor on 725 punki,kui suure summa ma saaksin,siis siit laenata,mul on raha vaja hammasteraviks
My31
minu skoor on 725 punki,kui suure summa ma saaksin,siis siit laenata,mul on raha vaja hammasteraviks
Minu skoor oli enne 725,miks ta nüüd on 575,kas sellega on ültse laenu saada,kuidas saaksin oma skoori suurendada,mida selleks vajaläheb...
My31
küsin veel kord,mis moodi on võimalik skoori suurendada,ei ole sellest arugisaanud
My31
Teie konto väljavõte vaadati üle ja skoor on 575. Sellega kahjuks laenu ei saa.
Omaraha.ee
arne
Omaraha.ee