• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Tere!
Mis arvamusel olete tagatud laenudest ja kas investeerite nendesse?
eviat
Täitsa mõnus viis riskivabalt raha paigutada. Ise paigutasin nii raha täpselt selleks perioodiks millal see raha ei vaja mujal kasutust.
tasujatom
Ainus puudus on madalavõitu intress. Konkurendid pakuvad tagasiostugarantiiga laene mõne protsendipunkti võrra kõrgemalt.
maus
Millised konkurendid rohkem pakuvad mis mis intressiga?
kaksteist
Siiani ei ole kahjuks vastust saanud, et kellele investor laenu annab, kes neid laekumisi tagab ja millises juriidilises vormis seda tehakse, nii et raske on midagi väga palju neist arvata.

Pakkumine tundub iseenesest nii mõneski situatsioonis olles päris hea, aga enne kasutamist oleks mõistlik siiski ka tingimusi ja sisu teada.
RahaFoorum
Tagatud laenude lepingud on sõlmitud Sia Best Lizingsiga.
Seega lepingute “tagatus” on seotud usuga liisingfirma jätkuva tegevusega.
ipc
Tere! Hetkel ei leia ühtegi tagatud laenu?
AntiLi
Sest nende laenudel on tähtajad ning kui selleks hetkeks pole laenud täidetud, kaovad nad ära siit. Oota natuke ning tulevad uued pakkumised taas.
tasujatom
Tagatud laenude lepingud on sõlmitud Sia Best Lizingsiga.
Seega lepingute “tagatus” on seotud usuga liisingfirma jätkuva tegevusega.

tagatud..indeed…. Tõesti ootaks rohkem infot ja võimalust automaatselt hajutada…arusaamatu hetkel
Ants88
Ants88
Tagatud laenude lepingud on sõlmitud Sia Best Lizingsiga.Seega lepingute “tagatus” on seotud usuga liisingfirma jätkuva tegevusega.tagatud..indeed…. Tõesti ootaks rohkem infot ja võimalust automaatselt hajutada…arusaamatu hetkel
Millest Te aru ei saa? Kui ei meeldi, ei pea ju sinna investeerima. Paljudele meeldib väga. Best Lizing on nö Läti Liisi, tegutseb seal üle 20 aasta, alguses küll teise nime all. Läti turul väike aga tubli tegija, portfell hetkel 5 miljonit.
Hajutamine ei anna nende lepingute puhul mingit lisaväärtust. Pigem kaotate aega ehk raha. Automaat on testis, järgmisel nädalal läheb üles. Tegu on väga lihtsa lahendusega, kus saab ette anda vaid lepingu pikkuse (näiteks 5-6 kuud) ja minimaalse intressi (näiteks 10%).
Omaraha.ee
arne
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse